sabato 23 novembre 2013

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ του ΝΟΤΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤE-ΕΚΛΟΓΕΣ στο TEE – 24 Νοεμβρίου 2013 OAKA

psifodeltio best2
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ                           
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


60           ΣΑΡΑΤΣΙΝΙ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΝΤΖΕΛΟ)Γ,ΑΜ

http://rizoengineers.wordpress.com/

Η κρίση στην κατηγορία μας είναι μόνο η κορυφή του Παγόβουνου.
Είμαστε η κορυφή ,γιατί μια Κοινωνία που βάζει στην γωνία τους διανοούμενους και τους μηχανικούς είναι μια Κοινωνία χωρίς μέλλον και επέρχεται  ανθρωπιστική καταστροφή.
Το μέλλον μας το καταστρέφουν συστηματικά η Τοπική και οι Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις που κάτω από άνωθεν γνωστές εντολές εφαρμόζουν κοινωνικές και οικονομικές πολιτικές που ως μόνο αποτέλεσμα έχουν να φέρουν τους Λαούς του Νότου της Ευρώπης στην φτωχοποίηση.
Αν δεν καταλάβουμε σαν μηχανικοί αλλά και σαν πολίτες ότι είναι αδύνατο κάτω από αυτές της συνθήκες, να λύσουμε τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που έντεχνα μας δημιούργησαν τα τελευταία χρόνια οι δανειστές μας, δεν θα μπορέσουμε να δούμε ένα φως ελπίδας στο τούνελ.
Είναι πρώτη ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους μηχανικούς 
    του Νότου της Ευρώπης  για να δημιουργήσουμε έναν πόλο αντίστασης  και αναγέννησης  των λαών μας ,χωρίς αυτό, δεν υπάρχει ελπίδα να πάμε πουθενά……….
Μια πρόταση είναι, να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο συνεργασίας – μελέτης των προβλημάτων βάσει των πραγματικών αναγκών των χορών του Νότου, που μόνο οι μηχανικοί λόγω των εμπειριών τους, σε συνεργασία και  με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  μπορούν και πρέπει να προτείνουν λύσεις, χωρίς να περιμένουν της προδομένες ενέργειες των Τοπικών Κυβερνήσεων.
Για να μην μακρηγορώ η Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών, μπορεί να
    δόση την ελπίδα στους άνεργους συναδέλφους ότι θα είναι πρωτοπόρος με συνεργαζόμενη μαζί τους , ώστε να δημιουργηθεί μοχλός ανάπτυξης στην χώρας μας με καινοτόμο σκέψη, προτάσεις και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, ,σε συνεργασία με τους Λαούς του Νότου.   

Nessun commento:

Posta un commento